Skip to main content

Trainingen & Workshops

Inclusieve Toekomstsessie ‘Elke jongere een prachtige inclusieve toekomst!’

Kom jij ook naar de allereerste Inclusieve Toekomstsessie ooit? Waarin we met onze creatieve verbeeldingskracht gaan bouwen aan een prachtige inclusieve Toekomst voor elke jongere? Iedereen is welkom! Voor jongeren is deelname gratis.

Meer lezen….


Wanneer: Zaterdag 23 september 2023, van 10.00 – 16.30 uur in Utrecht.

Schrijf je hier in!

Inclusieve Toekomstsessie ‘Een inspirerend inclusief leven, ook als je ouder bent!’

Verbaas jij je ook over het feit dat we in onze Nederlandse cultuur niet echt een inspirerend perspectief op ouder worden hebben? En zou je daar, net als ik, wel eens verandering in willen brengen? Kom dan je creatieve verbeelding inzetten op onze tweede inclusieve toekomstsessie. Iedereen is welkom!

Meer lezen…


Wanneer: Zaterdag 14 oktober 2023, van 10.00 – 16.30 uur in Utrecht.

Schrijf je hier in!

Het lab van de Binnenkant van Inclusie en Cocreatie

Werk jij aan een inclusieve samenleving? En wil je je inclusiewerk een persoonlijke verdieping geven? Samen met anderen, midden in de natuur? Dan is het Lab van de binnenkant over Inclusie & Cocreatie waarschijnlijk iets voor jou! 

Meer lezen….


Start: Vrijdag 15 september 2023, tien vrijdagochtenden van 9.30 – 13.00 uur in Baarn.

Schrijf je hier in!

Inclusie en de Inclusieve Samenleving

Werk jij in jouw stad, dorp of gemeente aan een inclusieve samenleving? Zou je meer inhoudelijke kennis en inspiratie willen opdoen? En handvatten willen krijgen voor hoe je kunt werken aan inclusie en verandering? In deze cursus verdiep je je samen met twaalf anderen in hoe je kunt werken aan een inclusieve samenleving. Elke week komt één van de volgende thema’s aan bod: inclusief onderwijs, de inclusieve arbeidsmarkt, cultuur vrije tijd en sport, inclusief ontwerp, de inclusieve buurt, communicatie, dienstverlening, Lokale Inclusie Agenda en politiek. De cursus is vooral interessant voor beleidsadviseurs, actieve inwoners, professionals en kenniswerkers op het gebied van de inclusieve samenleving en de Lokale inclusie Agenda.  

Meer lezen…


Start: Woensdag 13 september 2023, tien woensdagochtenden van 9.30 – 13.00 uur in Utrecht.

Schrijf je hier in!