Skip to main content
 

Wie ondertekenden de Landelijke Inclusie Agenda?

Bekijk hieronder alle actiepunten van de inwoners en organisaties die de Landelijke inclusie Agenda al hebben ondertekend. Als je wilt, kun je ook op thema zoeken.

Sally

Dat iedereen zich mag ontwikkelen in zijn eigen tempo tot zijn eigen unieke zelf in liefde en respect voor zijn of haar grenzen.

Toekomstvisie

We kunnen naast elkaar leven en elkaar in de waarde laten.

Actiepunten

Dat de gemeente lef toont om projecten die bijdrage aan duurzaamheid/ natuur toekomst 100 procent te steunen. ( vooral financieel)

Inclusie.nu

Jaarlijks ben ik 6 maanden op Aruba. Ik stel vast dat in dit deel van het Koninkrijk het VN Verdrag Handicop nog niet is geratificeerd. De participatie van mensen met een handicap in de samenleving is niet goed. Graag zou ik hier meer aandacht voor willen vragen en bevorderen dat ook hier het VN Verdrag de aandacht krijgt die het verdient.

Toekomstvisie

Actiepunten

Aandacht vragen voor VN Verdrag Handicap in Aruba en de andere eilanden ( beperk me tot Aruba omdat ik daar ingangen zou kunnen realiseren) .

klaar LaHeij-Klijn

Iedereen moet kunnen meedoen

Toekomstvisie

Komt nog

Actiepunten

Goed om je heen kijken

Komt nog

Komt nog

Deirdre

Toekomstvisie

Actiepunten

Anton Mulders

De wijkbewoner weer eigenaarschap over zijn ontmoet plek

Toekomstvisie

Actiepunten

Anders boeren

gezond voedsel goedkoper dan ongezond

Zonnenstroom rendabel maken

Fiene

Echt weer luisteren naar elkaar en van daar uit opnieuw verbinden.

Toekomstvisie

Actiepunten

Dialoog gesprekken voeren in verschillende organisaties en wijken, waarbij aandachtig luisteren naar elkaar centraal staat.