Skip to main content

Crowdfunding Landelijke Inclusie Agenda

De Landelijke Inclusie Agenda draait geheel op crowdfunding. Met jouw financiële bijdrage maak je de zes bijeenkomsten van de Landelijke Inclusie Agenda mede mogelijk. En daarnaast ook het informatieve Kennis & Inspiratieplatform Inclusievesamenleving.nl. Wil je financieel bijdragen? Daar zijn we ontzettend blij mee! Je kunt zelf kiezen hoeveel je bijdraagt.

Op de foto: Een diversiteit aan dansende kinderen.

Ik draag bij aan de zes bijeenkomsten van de Landelijke Inclusie Agenda

Afhankelijk van hoe snel de crowdfunding gaat, nemen aan de zes bijeenkomsten 100 of 200 inwoners en organisaties deel. We zorgen ervoor dat een afspiegeling van de samenleving aanwezig is. Is er genoeg budget om de eerste twee bijeenkomsten te houden? Dan beginnen we met de organisatie van de eerste bijeenkomst. Klik hieronder om jouw bijdrage te leveren met een bedrag naar keuze. Of koop alvast één of twee kaartjes voor alle zes bijeenkomsten van ieder een dag. Eentje voor jezelf en/of eentje voor iemand anders met een kleiner budget.

€ 1€ 10€ 50€ 100Bedrag naar keuze1 kaartje, zes bijeenkomsten € 16102 kaartjes, zes bijeenkomsten € 3220

Ik draag bij aan de kennis & inspiratie website Inclusievesamenleving.nl

Wil jij ervoor zorgen dat iedereen die aan een inclusieve samenleving werkt, niet meer zelf het wiel hoeft uit te vinden? Maar via inspirerende filmpjes, mooie voorbeelden, verdiepende teksten en tools direct de nodige startkennis, knowhow en mensen kan vinden? Lever dan hier jouw bijdrage aan het kennis en inspiratieplatform Inclusievesamenleving.nl. 

€ 1€ 10€ 50€ 100Bedrag naar keuze

Ik draag bij door een Inclusieve Toekomstsessie te organiseren in mijn bedrijf, organisatie, club of buurt

Worden er 65 toekomstsessies per jaar georganiseerd? Dan is de crowdfunding helemaal niet nodig. En nemen wij de financiering van het platform en de landelijke inclusie agenda zelf op ons. 

Dit is wat ons betreft het allerbeste scenario! Dus zoek je nog een mooie invulling van je teamdag, clubdag of burenbijeenkomst? Of een inspirerende manier om samen met je team je maatschappelijke missie verder te ontwikkelen? Organiseer dan een inclusieve toekomstsessie in je bedrijf, organisatie, club of buurt! Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden.

1 toekomstsessie € 2200,- excl. BTWOf doe 1 toekomstsessie cadeau aan een organisatie met een klein budget € 2200,- excl. BTW

De laatste bijdragen!

  • Anoniem heeft  5,00 bijgedragen
    aan de Landelijke Inclusie Agenda
  • [verwijderd] heeft  10,00 bijgedragen
    aan de Landelijke Inclusie Agenda
  • [verwijderd] heeft  50,00 bijgedragen
    aan de Landelijke Inclusie Agenda

 1.931,00 van  55.000,00
Ingezameld voor de eerste twee bijeenkomsten van de Landelijke Inclusie Agenda

 1.260,00 van  76.000,00
Ingezameld voor de Kennis & Inspiratie Website Inclusievesamenleving.nl